- 2 sl õli
- 4 väikest sibulat
- 4 porgandit
- 8 kartulit
- 450 g väherasvast veisehakkliha
- 1 liiter lihapuljongit
- tubli sörts Worcesteri kastet
- 400 g valgeid ube tomatikastmes
- peotäis hakitud peterselli
- soola ja musta pipart
- soovi korral serveerimiseks paksu hapukoort
Koori sibulad, lõika pikuti neljaks. Koori porgandid ja kartulid, lõika ampsusuurusteks tükkideks.
Kuumuta suures potis õli, lisa hakkliha ja prae kiiresti läbi. Kui hakkliha on kergelt pruunistunud, lisa sibul, porgand ja kartul, sega läbi. Lisa kuum lihapuljng ( võid kasutada ka vett ja häid puljongikuubikuid või ekstrakti). Kuumuta keemiseni, siis kata osaliselt kaanega. Lase umbes 20-25 minutit podiseda kuni köögivilad on pehmed.
Maitsesta Worcesteri kastmega, siis sega juurde oakonserv ja kuumuta läbi. Timmi maitse soola pipraga parjakas, puista peale hakitud petreselli ja serveeri soovi korral hapukoorega.,
No comments:
Post a Comment