Isadepäev nüüdseks möödas, kuid tordi pildid lisan alles nüüd. Tegin siis oma elu esimese biskviittordi ning peaks mainima, et pärisi hästi õnnestus. Päris ilusasti küpses ahjus, immutasin apelsinimahlaga. Täitena kasutasin valge šokolaadi kreemi, mis koosnes veel valnijekreemivahust. Peale siis virsikud, mille katsin Ruf tarretisega. Seda oli küll väga hea lihtne kasutada ja kiiresti tarretus. Ning martsipani kihi peale kirjutasin sokolaadiga. Martsipan oli Kalevi oma, kuid kuna mul kogemus puudub, siis ei oska kommenteerida, sest pole millegagi võrrelda. Kui tundus kuidagi raske sellest midagi välja rullida, pidi ikka vaeva nägema ja murenes ka kergesti.
Kuna külgede kaunistamine läks veidike nihu, siis lisasin sinna martsipanist südamed-nö defektide varjamiseks. Probleem oligi selles, et tort vale aluse peal, taldrik sees nõgus ja halb oli külgi katta. Peaks korraliku tordi aluse ostma.
peal kasutasin siis taimset vahukoort-Knorri Vispit. Oli suur uudishimu, et kui hästi see kreem siis püsib. Kuid tõesti.püsib hästi ja hea peale kanda, tugev vaht. Kuid isiklikult tahaksin leida alternatiivi. Eks ma katsetan edasi, maitselt ta ka eriti ei meeldinud mulle. Võibolla oli maitsetamine puudulik siinkohal.
Kuid tort maitses hästi, hea mahlane, julgen väita et parem kui mõni poest ostetu.
Algus on tehtud.
No comments:
Post a Comment