Viksi ja viisakana märgin ära, et retsept saadud siit http://siitnurgastjasealtnurgast.blogspot.com/
Retsept
100 g võid
200 g magusat kondenspiima100 g kookoshelbeid + 50 g trühvlite veeretamiseks
100 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1 spl mett
2 suurt vaniljevahvlit (50 g)
50 g mandleid (kui soovid, rösti kuumal pannil umbes 5 minutit ja jahuta, siis on mandlid krõmpsumad)
Kuumuta potis võitükke ja kondenspiima, kuni või on sulanud.
Lisa 100 g kookoshelbeid, sega hoolikalt ja kuumuta segu paar minutit.
Tõsta pliidilt ja lase jahtuda.
Sega omavahel hoolikalt toorjuust ja mesi.
Järgnev tevuskäik on ka piltidelt näha. Lisasin igaks juhuks ka kasutatud vahvlite (oo, nostalgia!) pildi, sest igasugu vahvlilisi on poes mitut-setut sorti.
Haki vahvlid peeneks puruks.
Sega jahtunud segu mee-toorjuustu ja vahvlipuruga.
Tõsta trühvlimass mõneks tunniks või üleöö külmkappi seisma, et ta taheneks.
Tagantjärgi lisaksin, et kommidel polnud viga. Väga kiiresti kadusid kausikesest, nii et tasub mõnikord veel teha ning eriti just seepäraast, et väga lihtsa vaevaga saab nii hea maiuse. Kuid muidugi õiget Raffaellot nad ületada vist ei suuda, natuke jääb ikka puudu!
No comments:
Post a Comment